Kvällen

Ska ni göra något mys denna soliga fredag? :)
Själv ska jag om några timmar åka in med mamma och Jennifer och möta upp pappa och William vid en Kina Restaurang inne i stan! Så kommer vara skitmysigt tror jag! Bara sitta och äta god mat, prata om livet och ha det allmänt bra!
Ska försöka blogga, även om det nu skulle sluta med att vi satt där till klockan 12, hihi ;) Det är ju Jempas tur att göra fredagstips ikväll, så den 'bördan' slipper jag ju ;)
Ska även försöka boka in en Ansiktsmask och/eller en massage hos Acnespecialisten. Dem verkar har väldigt spännande grejer att testa faktiskt! Älskar att bli ompyssalad och bara ta hand om mig själv :)
Har inte riktigt bestämt behandling än men det lutar lite åt en som heter 'Ansiktsmasks lyx'! Såhär skriver dem om den:

"Detta är vår längsta och lyxigaste behandling för alla hudtyper. I lyxbehandlingen görs följande: Ansiktsrengöring, peeling, ångbehandling, portömning, ansiktsmask (anpassad till din hudtyp) en fukt och vitamin olja masseras in i ansiktet och ner på dekolletage som stimulerar ny och frisk vävnadstillväxt genom att sporra collagenformation. Förbättrar hudens elasticitet, fasthet och ton. Bryn och fransfärgning med anpassad färg ingår samt plockning av brynen. Rekommenderas ej för acnehy."

Låter najs, huh? :D Så det blir skitbra! Ska kika vidare på  behandlingar nu i alla fall, PUUSS♥


Kommentarer
Postat av: fanny wikström - webbdesigner

SVAR: fin blogg!

2012-05-18 @ 17:33:22
URL: http://fannywikstrm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn sötnos ♡ :
Kom ihåg mig?

Om du har en e-postadress skriver du den här ♡ (Bara vi som ser)

Har du en blogg? Vi vill super gärna checka in den, så skriv addressen här :D ♡:

Vad var det du ville nu då? ♡:

Trackback
RSS 2.0