18e maj 2012

Vad gör ni sötisar? :) Själv sitter jag i en stor T-shirt och ska fixa oboy med grädde om ett tag! Blev lite shopping igår i alla fall. Fanns ett par virkade shorts på H&M som jag velat ha så sjuuukt länge, så de blev ett par såna i svart och vit! Sen 2 stycken basic vita linnen, ett blåvitt, randigt linne med knappar o.s.v. på baksidan och sen ett jättesött, ljusblått linne med något mönster längst upp! Hahah, assvårt att förklara men ni kommer få s, believe me ;)
Det var så skönt väder igår också, mmmmm ♥ Så bytte om till de vita virkade shortsen och de blåvita linnet, samt en stoor vit solhatt som jag köpte för ett tag sen! :) När jag gick ut lite senare, och skulle träffa några så matchade jag detta till Jeffrey Campbells bara! Enkelt och snyggt! Less is more.
Dagens planer då... Just nu så har jag väl inga speciella planer. Skulle åkt till Gröna Lund med en kompis, men det blev inte av :( Synd jö! Fast skulle ju ändå inte då åka varken insane eller frittfall, som jag lovat att åka med Jempa för första gången, Right, right, right Jempa? ;)
Hihi, nej, men det var ju tråkigt att det inte blev av, skulle ju kunnat haft sjukt kul där! Hade åkt in tillsammans dit klockan 11 och sens tanna där hela dan!
Men nu ska jag fixa mig, och göra upp dagens planer trots allt det här! Klart något kul ska hända, hihi ;) Puuuuss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn sötnos ♡ :
Kom ihåg mig?

Om du har en e-postadress skriver du den här ♡ (Bara vi som ser)

Har du en blogg? Vi vill super gärna checka in den, så skriv addressen här :D ♡:

Vad var det du ville nu då? ♡:

Trackback
RSS 2.0