Darlings

Hej darlings!♥ Haft en bra dag? I have :)
Började med att vakna av att Jennifer ringde mig (a) och påminde om att vi skulle till våran gamla skola. Hehe, tur det ;)
Steg i alla fall upp direkt och drack lite juice och fixade till mig o så för att sedan gå på bussen till vega! Mötte upp henne där och sedan knallade vi upp till skolan. Jävlar vad liten den "blivit" (?) Hahah... Kändes så mycket större när man gick där :( Gick i alla fall runt där och fick en massa kommentarer från småungar om mina skor (Jeffrey Campbells) av småungar och träffade massa gamla nostalgi-lärare ;) Haha, cute.
Kände efter ett tag att vi var klara där så vi drog upp och tog en varsin latte och varsitt litet gott på Espresso House. Älska! När vi ändå var där så sprang vi upp till Stadium och kikade efter en tränings BH/topp till moi! Hittade en perfekt, hihi! Står dock mellan en orange eller en rosa.. Så bestämde mig för att vänta och fråga mamma om råd (Haha, mammagris x1000?) och åkte hem igen, hehe!
Efter att ha varit hemma ett tag och fixat Moas och Saras bloggdesign (Länk till bloggen) så kom Cornelia och Eira över o så bakade vi lite Brownies o så! Alltid mysigt med mina små änglar♥ Gick hem igen och hade minimyskväll med mammi! Mös lite framför TV:n, åt middag osv. Mysigt!
Känner att hela inlägget blev väldigt osammanängande, så det är väl dags att sluta här! Puss på er pussgurkor:*

Hehe, tog en bild på deras logga då jag inte hann ta någon egen bild. Känns så fel att lägga upp någon annans bild liksom (?) Märkt att vissa gör det nämligen.
Jaja, blir att mysa framför Sex and the City på TV och snacka med Moa hela natten nu ;) Hihi, så påriktigt, puss på er pusstomater (a)♥


Eveline

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn sötnos ♡ :
Kom ihåg mig?

Om du har en e-postadress skriver du den här ♡ (Bara vi som ser)

Har du en blogg? Vi vill super gärna checka in den, så skriv addressen här :D ♡:

Vad var det du ville nu då? ♡:

Trackback
RSS 2.0