Dagen

Vaknade vid kvart över 12 ungefär (a) och åt en nyttig frukost samt satte mig ute på verandan och "solade" lite i pyamas!
Efter ett tag så kom mamma hem efter att ha vart på Jennifers skolavslutning. Hon gick ju ut 9an idag syster yster♥ Fick bäst betyg i klassen också så fick pris o allt, så duktiiiiig!
Aja, så när mamma kom hem så slängde jag på mig lite kläder, satte upp håret i en tofs (flotthår heheh), en stoor sjal och stora raybans så att jag var säker på att ingen såg att det var jag hehehe ;) Och sedan drog vi och åt en sen lunch på Nancy´s! Skitmysigt!
För ett tag sen så kom vi i alla fall hem och mamma drog iväg o jobbade. Hon har en sån där dålig dag idag så hon jobbar till 10, hahaha åhhh... Men ska passa William tills dess att hon kommer hem och får money som gengäld för det hehe! 
Aa, och pappa är ju inte hemma (såklart, annars skulle jag inte behöva passa William ;)) för att han skulle till Grönan med jobbet! Inte rättvist, haha :(
Men en kompis kommer hit lite senare så ska vi göra lite myskväll, så slipper jag ta hand om William helt själv. Så det blir väl också rätt mysigt I guess!
Men hörrni, hare najs , haha ;) Ska gå o pussa lillbrorsan nu och slå på någon gammal Disney film och mysa med lillhjärtat!


Pusspuss
 


Eveline

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn sötnos ♡ :
Kom ihåg mig?

Om du har en e-postadress skriver du den här ♡ (Bara vi som ser)

Har du en blogg? Vi vill super gärna checka in den, så skriv addressen här :D ♡:

Vad var det du ville nu då? ♡:

Trackback
RSS 2.0